"Hold on, be strong "

Dettta kommer bli ett kort inlägg, mamma stressar mig en aning.
Halloweeen i helgen och det blir party : P

Ska nu och fixa min balklänning, önska mig lycka till !

Trevlig helg och vi lär ses kanske,  var rädd om er !
Puss<3

"It's a beautiful day"

Jaaa, det var det vekligen när jag vaknade i morse, sov till och med lite extra länge än vad jag brukar göra.
Solen lyste, frosten infann sig på rutan och snön ligger på backen. Är det verkligen vinter nu ? :O
Kommer vinterdagarna att vara såhär, så kommer jag älska vintern.
Hela 56 dagar kvar till julafton, bättre än så kan de ju faktiskt inte bli !

Idag så har jag gjort något som jag aldrig tidigare har gjort,  jag har spelat world of warcraft och det är en jäkla stor prestation om ni frågar mig. hahahah JAG som ALDRIG  ens i min vildaste fantasi skulle få för mig att spela eller ens testa och spela det där spelet, satt där nästan hela 45 minuter och spelade. Åhhh, härregud vart är välden påväg någonstans?
Jaaaa, jag vet inte, jag vet inte heller om det var roligt eller inte, det låter jag bli osagt.
Idag skulle jag och lägga undan ett par skor på våra kända skoaffär i staden. Wedins. Sannigen är den att jag vet inte om jag orkar, jag vet inte om jag orkar röra mig utanför husknuten. Jag vill bara mysa och ta det lugnt..

Sitter just och tänker på min dimmiga dröm som jag hade, jag och en gubbe ( i drömmen ) skulle få se hur stadsflytten skulle bli. Alltså den tänkta stadsflytten av Kiruna. Det som då shockade mig var att det inte alls var fint, det skulle bli hur fult som helst och kyrkan, stadshuset, allt skulle ligga på ett berg, så om man skulle upp dit så skulle man absolut inte vara höjdrädd. Neej, så får det verkligen inte bli hoppas jag, för jag är verkligen jättehöjdrädd.
Nej nu ska jag kila och gå och mysa, vi höres !

Puss<3

"Walking in the winter wonderland"

Kom just in ifrån världens jäkla snöland. DET ÄR SNÖÖÖÖ HÄR UPPE I NORRA NORRLAND!
MYCKET snö dessutom , och jag vet inte om jag ska gilla det eller inte, men jag gjorde min första snöängel utomhus idag så det är nog ett litet tecken på att jag gillar snön. Lite trots allt..
Känns som förra året, då man var ute och lekte i snön, tog långa promenader i den bitande kylan och bara var ute med skotern för att koppla av i naturen. haha skrattar nästan högt för mig själv, för nu låter det som att jag vill försköna mig som värsta naturfjollan, men sanningen är den att ja, jag tar långa promenader ute, och neeej jag gillar inte att åka skoter för att koppla av. Äsch, skoter är ändå faktiskt ganska roligt. Åhh , jaaa jag vet fortfarande inte om jag ska gilla det eller inte, men vintern är här, och den är säkert här för att stanna..

Apropå vinter så är det ju snart Lucia och min moder har visst nominerat mig till Lucia så idag var det fotografering som kommer ut i annonsbladet nästa vecka troligen, jaadu fram med röstsedlarna och rösta : p
Jag gillar gänget, eller jag känner att jag är den där flummiga och dom adra är seriösa, men jag hoppas att dom tar mig för den jag är, för jag är exakt så, den dära flummiga tanten :D haha. Näää det här kommer bli bra. Må bästa kvinna vinna !

Nej nu ska jag dratta iväg till sängen, tröttheten börjar komma ifatt mig.
Ha en vidare bra kväll i snölandet eller vart du nu än befinner dig i landet, här där jag bor så ligger snön på backen i alla fall. Trevlig kväll !

Puss<3